ΦΙΛΤΡΑ
 • Pet Allergy Formula®

  Το PET Allergyformula είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους και γάτες σχεδιαμένο να προάγει την ευεξία των σκύλων και των γατών που εμφανίζουν αλλεργικά συμπτώματα. Δρά συμπληρωματικά με ειδικές θεραπείες ή δίαιτες. Το PET Allergyformula είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους και γάτες σχεδιαμένο να προάγει την ευεξία των σκύλων και των γατών που εμφανίζουν αλλεργικά συμπτώματα. Δρά συμπληρωματικά με ειδικές θεραπείες ή δίαιτες.

 • Pet Armony Formula®

  Το PET Armonyformula είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους και γάτες σχεδιασμένο να ηρεμεί τον οργανισμό σε αντίξοες συνθήκες έντονου στρες όπως δυνατοί θόρυβοι (κεραυνοί, πυροτεχνήματα), νέο περιβάλλον, νέες επαφές (άνθρωποι, κατοικίδια). Δρα συμπληρωματικά στην θεραπεία ή την ειδική δίαιτα του κατοικίδιου.

 • Pet Bowel Formula®

  Το PET Bowelformula είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους και γάτες σχεδιασμένο να βελτιώνει την εντερική διέλευση, να μειώνει την δυσκοιλιότητα και να διευκολύνει την αποβολή των σκληρών κοπράνων και των τριχοβεζωαρίων. Δρα συμπληρωματικά στην θεραπεία ή την ειδική δίαιτα του κατοικίδιου.

 • Pet Energy Formula®

  Το PET Energyformula είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους και γάτες σχεδιασμένο να εξισορροπεί τις ενεργειακές και μεταβολικές ανάγκες σε καταστάσεις οργανικού στρες ( έντονη άσκηση ή ανορεξία ). Δρα συμπληρωματικά στην θεραπεία ή την ειδική δίαιτα του κατοικίδιου.

 • Pet Entero Formula®

  Το PET Enteroformula είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους και γάτες σχεδιασμένο να υποστηρίζει αποτελεσματικά τις γαστρεντερικές διαταραχές που οφείλονται σε απότομες αλλαγές στην διατροφή,σε τοξίνες και σε μικροβιακή ανισορροπία του πεπτικού. Δρα συμπληρωματικά στην θεραπεία ή την ειδική δίαιτα του κατοικίδιου.

 • Pet Flam Formula®

  Το PET Flamformula είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους και γάτες σχεδιασμένο  να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα μυοσκελετικά προβλήματα καί /ή  τον κνησμό(δέρμα,αυτιά). Δρα συμπληρωματικά στην θεραπεία ή την ειδική δίαιτα του κατοικίδιου.

 • Pet Immuno Formula®

  Το PET Immunoformula είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους και γάτες σχεδιασμένο να ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Δρα συμπληρωματικά στην θεραπεία ή την ειδική δίαιτα του κατοικίδιου.

Μορφή